Meer dan 300.000 tevreden klanten Snelle levering Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden
Professionele hulpverlening

Hulpverlening is een belangrijke taak

 

 

Elke seconde telt als het gaat om het redden van een persoon die een ongeluk heeft gehad in het water. Voor de redder zelf is het belangrijk om volledige bewegingsvrijheid te hebben en de handen vrij te hebben om snel te kunnen handelen. Dit is precies waar Restube u perfect in ondersteund. Want Restube biedt meer dan alleen drijfvermogen. Restube is zo compact van formaat zodat je deze altijd gemakkelijk bij je kan dragen tijdens het hulpverlenen of kunt plaatsen in een hulpverleningsvoertuig. Met slechts een ruk aan het activartiekoord biedt Restube drijfvermogen bij het redden van een drenkeling, maar Restube kan ook gebruikt worden voor de eigen veiligheid. Steeds meer professionele hulpverleners gebruiken Restube omdat het de meest veelzijdige veiligheidssysteem is voor in het water.

 

Biedt vier van de vijf meest belangrijke maatregelen tegen verdrinking 

 

  1. Preventie door het dragen van een drijfmiddel
  2. Vestigt de aandacht op de drenkeling door de lange gele boei in opvallende signaal kleur
  3. Andere helpen door de Restube boei te geven aan andere mensen in nood
  4. Laat je snel uit het water komen, want zelfs met een opgeblazen boei die je in het water achter je aan trekt, word je niet afgeremd
Restube maakt het mogelijk om bij professioneel gebruik nog sneller te reageren en zorgt voor volledige concentratie van de redder op de hulpverleningsactie.

 

Onze Restube aanbeveling

 

Restube lifeguard

Voor professionele waterhulpverleners

Geschikt voor professioneel opgeleide en getriande lifeguards. Het is enorm compact en robuust. Draag het bij je in het heuptasje of bevestig het aan je harnas. Nu kun je een reddingsmiddel gemakkelijk bij je dragen en overal mee naar toe nemen. Beiden handen zijn vrij, je kunt heel snel zwemmen, door golven duiken of juist heel diep duiken. 
 

Geschikt voor:
Lifeguard | Reddingsbrigade | Brandweer | Politie

Restube automatic

Voor first responders en drones

Het is zo compact, licht in gewicht, robuust en kan altijd bij de hand gehouden worden. Leg hem in je auto of aan boord, op de motor of bevestig hem aan een drone. Om eerste hulp te bieden aan een drenkeling kan het naar de drenkeling worden geworpen.


Geschikt voor:
Brandweer | Politie | Lifeuard | Aan boord

 

 

Veel gestelde vragen

 

Ga naar de pagina met de antwoorden op de veel gestelde vragen, klik hier.