Meer dan 300.000 tevreden klanten Snelle levering Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden
Safety partner

 

Restube is uw safety partner
Voor watersportscholen, verenigingen, verhuurbedrijven en evenementen

Is veiligheid uw hoogste prioriteit? 

 

Voor watersportscholen

Het maakt niet uit of je les geeft in suppen, windsurfen, kitesurfen, efoilen, openwater zwemmen of roeien, de eerste les gaat altijd over veiligheid. Bij alle watersporten zijn veiligheid, veiligheidsuitrusting belangrijke aspecten omdat dit van levensbelang kan zijn. Daarom zijn lessen in bewustwording van gevaren, maar ook weten wat te moeten doen in een noodsituatie enorm belangrijk.

Wij willen watersporten veiliger maken, samen met instructeurs en scholen. Voor nu en toekomstige generaties watersporters en dat begint bij een goede opleiding. Wilt u dit ook als watersportschool? Neemt u dan contact met ons op en krijg van ons een aantrekkelijk koop of huur aanbod.

 

Voor watersportverhuurbedrijven

Het maakt niet uit of u nu supboards, surfuitrusting, kitesurfuitrusting, kano's, kajaks, roeiboten, waterfietsen of langzaam varende motorboten verhuurd. Met Restube geeft u uw klanten veiligheid en een gerust gevoel mee tijdens de huurperiode.

Wij willen watersporten veiliger maken, samen met de watersportverhuurbranche. Wilt u dit ook als watersport-verhuurder? Neemt u dan contact met ons op en krijg van ons een aantrekkelijk aanbod.

 

Voor evenementen

Als organisator van een watersport- of zwemevenement moet u maatregelen treffen om de veiligheid van de deelnemers op en in het water te waarborgen. Het is juist daarom dat steeds meer organisatoren van watersportevenementen kiezen voor Restube. Zij verplichten hun deelnemers om een Restube bij zich te hebben en te dragen, of bieden deze te huur aan. Met onze verhuuroplossingen voor evenementen kunnen wij uw deelnemers uitrusten met een Restube zodat uw evenement veilig verloopt. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

 

Is veiligheid uw hoogste prioriteit? Neem dan contact met ons op en boek ons als uw professionele veiligheidspartner.