Meer dan 300.000 tevreden klanten Snelle levering Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden

Nieuws

Voor openwaterzwemmers is een zwemboei een belangrijk onderdeel van de veiligheidsuitrusting. Nu bieden we ook kleine en handige add ons voor je Restube zwemboei aan, deze maken de zwemboei nog praktischer en veiliger.

Lees verder →

Op 24 en 25 april staat RESTUBE op de vakbeurs eRIC 2024 op Vliegveld Twenthe. Dit de vakbeurs voor de veiligheidsindustrie. Bezoek je de eRIC? Kom dan zeker ook bij ons even langs voor een spetterende kennismaking met onze producten voor professionele hulpverleners.

Lees verder →

Bezoek Restube op de Boot Holland watersportbeurs en ontdek, ervaar en test onze Restube producten. Voor de verschillende watersporten bieden wij een Restube. Boot Holland vindt plaats van 6 tot en met 10 maart in het WTC Expo in Leeuwarden.

Lees verder →

De Restube beach is vernieuwd en verbeterd heet voortaan Restube beach limited. Het model is voortaan uitgevoerd met een geïntegreerd noodfluitje in het activatiekoord waardoor je nog beter de aandacht kunt trekken als je hulp nodig hebt. 

Lees verder →

Om uw Restube in topconditie te houden dient u deze te onderhouden. Hoe u het beste uw Restube onderhoudt en verzorgt leest u in dit artikel. Zo kunt u uw Restube lange tijd functioneel houden en blijven gebruiken.

Lees verder →

Wie checkt jou?

23-07-2022

Ga je zwemmen in de zee of een meer? Heerlijk. En hartstikke leuk! Maar zwemmen in open water kent ook risico's. Spreek daarom van tevoren af wie jou in de gaten houdt tijdens het zwemmen. Zo kom je veilig in en uit het water.

Lees verder →

Welkom op onze nieuwe website, op deze website informeren wij je over de Restube producten en kun je deze ook direct kopen. Omdat we heel enthoussiast zijn heten we je van harte welkom met een kortingsocde waarmee je direct 10% korting krijgt.

Lees verder →