Meer dan 300.000 tevreden klanten Snelle levering Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden
Bezoek ons op Boot Holland
Ga terug naar het overzicht

Bezoek ons op Boot Holland

Van 6 tot en met 10 maart kun je Restube bezoeken op Boot Holland op de WTC Expo in Leeuwarden. Boot Holland is de Nederlandse watersportbeurs die plaats vind voor het nieuwe watersportseizoen begint. Hiermee is Boot Holland de ideale voorbereiding op het nieuwe watersportseizoen!

 

Dit jaar staat Restube voor het eerst met haar producten op Boot Holland. Restube is ontwikkeld om watersporten veiliger te maken zodat we meer plezier kunnen beleven op en in het water. Restube is een compact en lichtgewicht tasje dat je om je middel bij je kunt dragen. Het tasje is zo klein en licht in het gewicht dat je het niet eens merkt dat je het bij je draagt. Hierdoor kun je het gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Restube biedt ook modellen die je aan het harnas van je watersportuitrusting kunt bevestigen.

 

Raak je in problemen dan trek je aan het activatiekoord en dan blaast de gele Restube boei zich binnen enkele seconden op. Ga over de boei hangen, zo kun je het hoofd boven water houden in een noodsituatie. Dankzij de gele kleur van de boei val je op, probeer de aandacht van andere trekken en wacht op hulp, of zwem terug naar de kant met ondersteuning van de opgeblazen boei.

 

Op de Restube stand kun je onze producten bekijken, ervaren hoe compact en licht in gewicht de producten zijn en de producten testen. Restube heeft producten voor stand-up paddling (suppen), windsurfen, golfsurfen, kitesurfen, efoilen, roeien, kanoën, kajakken, zwemmen, snorkelen, openwater zwemmen en vissen. Kom langs op onze stand en ontdek welke producten wij hebben voor jouw favoriete watersport. 

 

Tijdens deze watersportbeurs kun je Restube producten ook direct bij ons kopen. Zo kun je het nieuwe watersportseizoen goed en veilig beginnen. Je vindt ons op standnummer 4134 in de fun zone naast het zwembad. Zien wij je daar?

 

Bezoekersinformatie Boot Holland

Openingstijden

  • Woensdag 6 maart 2024 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 7 maart 2024 10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag 8 maart 2024 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 9 maart 2024 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag 10 maart 2024 10.00 – 17.00 uur 


Locatie
WTC Expo Leeuwarden
 

Voor het kopen van tickets eneer informatie ga ja naar ww.boot-holland.nl.