Meer dan 300.000 tevreden klanten Snelle levering Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden
Zwemmen

Meer vrijheid en veiligheid in het water tijdens het zwemmen

 

 

Zwemmen in open water is vrijheid

Of je nu een fanatiek zwemmer bent in open water tijdens trainingen of wedstrijden of gewoon als recreant wilt ontspannen met het gevoel van gewichtloosheid. Om je volledig op het zwemmen te kunnen concentreren en ten volle te kunnen genieten van het moment moet je goed voorbereid zijn! Ken je eigen grenzen en de omstandigheden van het water. Draag voor uw eigen veiligheid en die van anderen altijd het Restube heuptasje om uw middel. 

 

Gewichtloos en geen extra weerstand in het water

Restube is gewichtloos in het water en heeft dankzij de mogelijkheid tot verticale plaatsing geen meetbare stromingsweerstand. Als u extra drijfvermogen nodig heeft voor uzelf of voor iemand anders, dan hoeft u alleen maar aan het activatiekoordje te trekken en de boei blaast zich binnen enkele seconden op. Veel zwemmers gebruiken Restube ook om nog zichtbaarder te zijn in het water door te zwemmen met een opgeblazen boei, hierdoor word uw zichtbaarheid in het water vergroot. Geniet van uw zwemavontuur met Restube en zwem één slag tegelijk! 

 

Onze Restube aanbeveling

 

Restube active

Voor de actieve watersporter en topsporters

Of het nu rond het water is, tijdens het zwemmen of stand-up paddling, voor training of tijdens een wedstrijd. Draag hem bij je in het compacte heuptasje om je aandacht nog meer bij het moment te hebben.

 

Geschikt voor:
Wedstrijd zwemmen | Openwater zwemmen | Triathlon | Stand-up paddling | Aan boord | Kanoën & kajakken | Roeien | Vissen

 

Veel gestelde vragen

 

Ga naar de pagina met de antwoorden op de veel gestelde vragen, klik hier.