Meer dan 300.000 tevreden klanten Snelle levering Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden
Retourneren

Heb je een verkeerd product besteld? Zijn de producten niet naar verwachting of past het product niet? Dat kan gebeuren. Retourneren is bij ons geen probleem.

Je kunt een product binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. De producten die je retourneert mogen niet gebruikt zijn en mogen geen gebruikssporen bevatten en dienen indien mogelijk in de originele verpakking terug gestuurd te worden. Vanuit hygiënisch oogpunt nemen wij geen opblaasbare producten terug.

Gebruik voor het retourneren van producten onderstaand retourformulier. Hier staat de retourprocedure duidelijk op uitgelegd.

Download het retourformulier, klik hier.

 

Ontvang ik ook de verzendkosten terug?
Als je één of meerdere producten retour stuurt, dan dien je zelf de retourzending voldoende te frankeren, bijvoorbeeld met een pakketzegel. Zodra je retourzending bij ons is binnen gekomen handelen wij je retourzending af en krijg je een creditfactuur toegestuurd. Indien je één product hebt besteld en retour stuurt ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Heb je meerdere producten besteld en retourneer je een deel daarvan, dan krijg je de verzendkosten niet teruggestort. Je krijgt nooit meer verzendkosten terug dan je voor verzending hebt betaald. Het bedrag op de credit factuur wordt door ons terug gestort op het bankrekeningnummer waarvan af je betaald hebt.

 

Kan ik producten omruilen?
Bestelde producten kunnen gemakkelijk geruild worden door de te vervangen producten te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen via de website. Op deze manier ben je verzekerd dat het artikel nog voorradig is en snel geleverd kan worden. Helaas kunnen wij bestellingen niet met elkaar verrekenen.