Meer dan 300.000 tevreden klanten Snelle levering Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden
Wat is Restube?

 

Restube is een gele opblaasbare boei, opgeborgen in een klein, compact en licht gewicht (heup)tasje. Raak je in het water in problemen, dan trek je aan het activatiekoordje en binnen enkele seconden blaast de boei zich op. Nu heb je drijfvermogen, ga er overheen hangen en je kunt je hoofd boven water houden.

 

Restube is ontwikkeld om meer vrijheid en veiligheid in het water te bieden. Restube draag je om je middel bij je in een compact en licht gewicht tasje. Het heuptasje is zo compact en licht in het gewicht dat je niet eens merkt dat je het bij je draagt. Hierdoor kun je Restube overal mee naar toe nemen en bij je dragen. Bepaalde modellen kun je zelfs aan je uitrusting of harnas bevestigen.

Restube is geschikt voor vele verschillende watersporten zoals stand-up paddling (suppen), kitesurfen, windsurfen, golfsurfen, zwemmen, snorkelen, kanoën, kajakken, roeien en vissen. Voor de verschillende watersporten zijn er verschillende modellen Restubes leverbaar met specifieke kenmerken.

Met Restube kun je meer genieten van je tijd in of op het water omdat je weet dat je een hulpmiddel bij je hebt voor noodgevallen.

Wanneer je onverwacht toch in problemen raakt dan trek je aan het activatiekoord en een CO2-patroon blaast de gele Restube boei op. Nu heb je drijfvermogen. Ga over de boei hangen, zo kan je het hoofd boven water houden. Dankzij de gele kleur van de boei val je goed op, je kunt ook met de boei heen en weer zwaaien om de aandacht van andere (watersporters) te trekken. Wacht op hulp of zwem met ondersteuning van de opgeblazen Restube boei terug naar de kant.

< klik op de afbeelding!

 

Restube is herbruikbaar, na gebruik laat je de lucht uit de boei lopen en vouw je de boei op en plaats je deze terug in het tasje. Verder plaats je een nieuw origineel CO2-patroon in de houder en Restube is weer klaar voor gebruik. De Restube boei is ook met de mond op te blazen.