Meer dan 300.000 tevreden klanten Snelle levering Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden
Bezoek ons op eRIC 2024
Ga terug naar het overzicht

Op 24 en 25 april staat RESTUBE op de vakbeurs eRIC 2024 op Vliegveld Twenthe. De Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing is een multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals van alle overheidsdiensten en commerciële dienstverleners. Dit maakt eRIC het verbindingsplatform voor de veiligheidsindustrie. Tijdens de eRIC kun je kennis maken met de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen het veiligheidsdomein. De eRIC bestaat uit een beursvloer vol met standhouders met hulpverleningsproducten en hulpverleningsmaterialen. Daarnaast is er een groot buitenterrein waar groot hulpverleningsmaterieel gepresenteerd en gedemonstreerd wordt. Verder geven diverse hulpverleningsdiensten en overheidsdiensten demonstraties. 

Uitvoerenden, inkopers en leidinggevenden kunnen de vakbeurs bezoeken. Zij kunnen kennis maken met de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied, demonstraties bekijken en kennis uitwisselen met andere hulpverleners. Van elkaar leren en waar mogelijk de krachten bundelen om Nederland een stukje veiliger maken, dat is het idee.

 

RESTUBE biedt producten voor reddingsoperaties in, op en rond het water voor professionele hulpverleners. Onze producten bieden drijfvermogen in noodsituaties, zijn compact van formaat en licht in gewicht. De RESTUBE producten kunnen worden gebruikt door brandweer, politie, lifeguards/reddingsbrigades en andere hulpverleners. RESTUBE biedt reddingsmiddelen voor hulpverleners die het water in gaan om een redding uit te voeren, maar ook reddingsmiddelen die toegeworpen kunnen worden vanaf de kant of vanuit een boot. 

 

Daarnaast bieden we reddingsmiddelen om te droppen uit een helikopter, te droppen met een drone en producten voor drone recovery. Bezoek je de eRIC 2024? Kom dan zeker even langs voor een spetterende kennismaking met onze producten voor professionele hulpverleners. Je vind RESTUBE op stand E62.

 

 

 

Meld je gratis aan
Wil jij ook weten wat de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen het veiligheidsdomein zijn? Of wil jij branchegenoten ontmoeten en in actie zien? Bezoek eRIC gratis op 24 & 25 april op Vliegveld Twenthe. Meld je hier gratis aan.

 

Data & openingstijden
Woensdag 24 april 10:00u tot 17:00 uur
Donderdag 25 april 10:00u tot 17:00 uur

 

Locatie
Vliegveld Twenthe
Vliegveldweg 345 (Bij gebruik navigatie, geef 'Oude Deventerweg' in)
7524 PT Enschede

Wanneer u met de auto komt adviseren wij de volgende route:

  • Op de A1 afslag nr. 33 nemen Oldenzaal – Zuid richting Losser/Enschede
  • Rechtsaf de Enschedesestraat (N733) richting Enschede
  • Rechtsaf de Oude Deventerweg op
  • Op de hoek met de Vliegveldweg rechts de oude Deventerpoort door (adres: Vliegveldweg 345, Enschede)

 

Parkeren
Vliegveld Twenthe beschikt over een uitgebreid parkeerterrein. Het parkeertarief bedraagt € 15,- voor de gehele dag.

 

Meer informatie over eRIC 2024 vind je op www.exporic.nl