Meer dan 300.000 tevreden klanten Snelle levering Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden
De Restube beach is vernieuwd!
Ga terug naar het overzicht

De Restube beach is vernieuwd!

De Restube beach, het instapmodel van RESTUBE, is vernieuwd. Het model is voortaan uitgevoerd met een geïntegreerd noodfluitje in het activatiekoord en leverbaar in twee kleuren en heet vanaf nu Restube beach limited.

De Restube beach is verbeterd en vernieuwd en is nu leverbaar in twee nieuwe kleuren. De Restube beach is het model dat het kleinste drijfvermogen biedt van alle Restube modellen en mag als het instapmodel beschouwd worden. Het model is voortaan uitgevoerd met een geïntegreerd noodfluitje in het activatiekoord. Dankzij het fluitje kun je nog beter de aandacht trekken van mensen op de kant mocht je in problemen raken tijdens het zwemmen. Je kunt nu niet alleen met de gele boei heen en weer zwaaien en de aandacht proberen te trekken, maar ook op het fluitje blazen. Hierdoor val je als zwemmer nog beter op en kun je beter de aandacht trekken als hulp nodig is.

 

Daarnaast is de Restube beach nu leverbaar in twee kleuren. Het voorgaande model was alleen leverbaar in zwart, het vernieuwde model is leverbaar in donkerblauw en zee blauw. De kleur zee blauwe laat zich het beste omschrijven als lichtblauw/turquoise en ziet er mooi en fris gekleurd uit.

 

De Restube beach limited is ideaal voor strandbezoek met de familie of het gezin in de zomer. Dit model biedt voldoende drijfvermogen (50N) voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar in zwemkleding. De Restube beach limited is geschikt voor zwemmen in zwemkleding bij recreatieplassen, meren en aan de kust. Daarnaast is dit model geschikt voor snorkelen en stand-up paddling in de zomer in lichte zwemkleding. De Restube beach limited kan ook door kinderen worden gebruikt vanaf ca. 10 jaar oud. Dit maakt de Restube beach limited de ideale metgezel voor gezins- en familievakanties en nog meer plezier in het water! Ontdek meer over de Restube beach limited, klik hier!