Meer dan 300.000 tevreden klanten Snelle levering Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden
Restube safety partner watersportscholen

Wordt een Restube safety partner

Stap in een gemeenschap van meer dan 200 gewaardeerde partners die hun watersportscholen en verhuurbedrijven naar nieuwe hoogten van veiligheid en vrijheid hebben getild door Restube safety partner te worden.

Als het welzijn van uw leerlingen, klanten en medewerkers voor u een prioriteit is, dan is dit uw kans om een belangrijk verschil te maken met Restube aan uw zijde.

Jouw voordelen als Restube safety partner

 

#1 Meer veiligheid

Uw klanten zullen zich veiliger voelen zonder enige bewegingsbeperking. Met verbeterde veiligheidsmaatregelen kun je meer mensen aan jullie activiteiten laten deelnemen, ook mensen die misschien aarzelden vanwege veiligheidsoverwergingen.

 

#2 Meer bereik

Verhoog je zichtbaarheid door deel te nemen aan een wederzijdse uitwisseling op sociale media met campagnes en posts en affiliate markering door Daisycon, allemaal ondersteund door promotionele exposure op onze website.

 

#3 Meer verkopen

Profiteer van onze goede aanbiedingen om Restube aan te bieden aan uw klanten voor hun voortdurende plezier en veiligheid, en dat alles terwijl u een aanzienlijke omzet maakt en winst verdient!

 

#4 Gratis marketingpakket

Ontvang gratis marketingmaterialen zoals display's, beachflags en demoproducten om uw verkoopinspanningen te verbeteren en aan te wakkeren - allemaal zonder extra kosten!

 

Neem ook deel en wordt Restube safety partner, stuur ons een email met je gegevens, klik hier!