Meer dan 300.000 tevreden klanten Snelle levering Voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden
Restube zwemboei

Restube zwemboei

Zichtbaarheid en drijfvermogen tijdens het open water zwemmen

Voor het zwemmen van een rondje in het meer, trainen voor de volgende triathlon of open water zwemmen in de zee. Deze opblaasbare zwemboei biedt meer veiligheid met zichtbaarheid en drijfvermogen binnen handbereik voor wanneer je het nodig hebt.

Bevestig de riem om de heupen, blaas de boei met de mond op en trek de boei achter je aan door het water terwijl je zwemt. De boei biedt bijna geen weerstand in het water. Je kunt ook kleine persoonlijke voorwerpen opbergen in een speciaal drybag compartiment in de zwemboei, zodat je deze altijd bij je hebt.

 

Geschikt voor:
Wedstrijd zwemmen | Openwater zwemmen | Triathlon | Kanoën & kajakken | IJszwemmen

 

Technische informatie
Drijfvermogen: 250N (incl. opbergruimte)
Inhoud drybag: 12,5L
Lengte: 76 cm
Diameter: 35 cm
Lengte trekkoord: 36-67 cm (verstelbaar)
Gewicht 210 gram
Land van herkomst: Vietnam
Restube READY: ja
Leveringsomvang: 1 Restube zwemboei

 

 

 

 

Zichtbaar in open water

Key feature

De zwemboei zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent dankzij de fel gele signaalkleur. Dit maakt het voor andere zoals mensen, boten en lifeguards gemakkelijker om je te zien - een belangrijk veiligheidsaspect voor iedere open water zwemmer!

 

12.5 kg drijfvermogen

Key feature

Als je tijdens het zwemmen even wilt pauzeren, om te rusten bijvoorbeeld. Of als je kramp krijgt, ga dan over de boei heen hangen om je hoofd boven water te houden. De zwemboei biedt 125 N drijfvermogen, dit is voldoende voor een volwassene.

 

Opbergruimte voor je spullen

Key feature

Je kunt belangrijke spullen zoals een smartphone, sleutels, zonnebril en zelfs kleding en sportschoenen opbergen in de zwemboei. De zwemboei heeft een waterdicht compartiment met een inhoud van 12,5 liter voor het opbergen van persoonlijke spullen, deze is gescheiden van de luchtkamer van de zwemboei.

 

Restube ready interface

De READY-interface kan worden gebruikt om een waterdichthoesje voor je mobiele telefoon of om een GoPro te bevestigen aan de zwemboei, zodat je de smartphone zelfs tijdens het zwemmen kunt bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de gezwommen afstand bij houden, je locatie delen of belangrijke berichten openen zonder je training te hoeven onderbreken. Met de GoPro bevestiging kun je jezelf filmen tijdens het zwemmen. 

 

Vooraf bepaald breekpunt

Key feature

De zwemboei is voorzien van een band met een vooraf bepaald breekpunt zodat de boei bij een belasting van 15 kg of meer loskomt van de band. Dit is een belangrijke veiligheid feature, bijvoorbeeld als de band of de boei tijdens het zwemmen in een rivier vast komt te zitten tussen een rots of ergens anders achter blijft haken.

 

PVC vrij en zonder verpakking

Key feature

In tegenstelling tot de meeste andere zwemboeien is de Restube zwemboei PVC-vrij vervaardigd. Bij de constructie wordt alleen hoogwaardig nylon TPU materiaal gebruikt. Verder is de zwemboei zo ontworpen dat hij geen extra verpakking nodig heeft om zo onnodig materiaalgebruik en het gebruik van grondstoffen te besparen. Dat is beter voor het milieu.